top of page

Diplomirala sem v psihologiji na univerzi v Padovi. Končala sem štiri letno specializacijo v psihoterapiji na univerzi v Trstu.Vpisana sem v Zbornico psihologov in psihoterapevtov Furlanije Julijske krajine.

Izobraževanje sem opravila v psihoanalitični psihoterapiji.

Delala sem dolgo let v tržaški zdravstveni ustanovi, pri slovenski socio-psiho pedagoški  službi, kjer sem se ukvarjala s preventivo, diagnostiko, zdravljenjem otrok in mladostnikov in njihovih družin. Nekaj časa sem delovala tudi v italijanski enoti za oskrbo otrok, mladostnikov in staršev. 

Službovala sem v družinskih posvetovalnicah tržaške pokrajine kjer sem sledila odraslim in najstnikom, staršem in parom.

Dokončala sem dolgoletno osebno psihoanalizo pri psihoanalitiku italijanskega psihoanalitičnega združenja (SPI).

Od leta 2008 do 2017 sem bila direktorica sklada Libero in Zora Polojaz, kjer sem izvajala tudi raziskovalna dela v sklopu vključevanja, medkulture in učenja slovenščine v nekaterih vrtcih, osnovnih in srednjih šolah.

Leta 2018 sem sodelovala kot psihoterapevtka s Kriznim centrom v Novi Gorici, ki sprejema otroke in najstnike iz socialno in psihološko ogroženih družin.

Od leta 2014 do leta 2019 sem delovala na Sodišču za mladoletnike v Trstu.

Konstantno sledim strokovnemu izobraževanju preko posvetov in supervizij, skupinskih in individualnih, ki jih vodijo priznani strokovnjaki na področju odrasle in otroške psihoanalize.

V svoji zasebni praksi sprejemam odrasle in mlade odrasle v stiski, najstnike in starše ter pare.

bottom of page